Els reptes del canvi global a la Tordera: cartografia de la qüestió

Logo del BeWater
Logo del BeWater

El proper 12 de desembre l’ equip del projecte BeWater té el plaer de convidar-os a un taller on volem compartir idees i treballar junts per fer front als reptes del canvi global a la Tordera.

Logo del BeWater
Logo del BeWater

BeWater està en contacte amb les comunitats locals perquè participin en les discussions sobre els possibles impactes del canvi global en la gestió de l’aigua. Aquesta participació vol fer créixer la consciència pública de la importància de l’adaptació a escala de conca hidrogràfica. Els resultats d’aquests processos s’integren en els plans d’adaptació de les conques, unes orientacions per a la presa de decisions a nivell local i regional, i en molts sectors (agrícola, forestal, turístic, industrial, etc) L’ equip del projecte BeWater té el plaer de convidar-os a un taller on volem compartir idees i treballar junts per fer front als reptes del canvi global a la Tordera.

Programa 12 de desembre

17,00 h Presentació projecte BeWater

17,30 h Taller: Quins reptes planteja l’impacte del canvi global sobre la gestió de l’aigua a la Tordera?

Anabel Sánchez (CREAF)
Annelies Broekman (CREAF)
Eduard Pla (CREAF)

18.45 h Taller: Construint una cartografia conjunta dels reptes de la conca.

Anabel Sánchez (CREAF)
Annelies Broekman (CREAF)
Eduard Pla (CREAF)

19.45 h Cloenda i piscolabis

DESCARREGA EL PROGRAMA

Lloc

Domus Sent Soví
Edifici Can Llensa, Camí dels Ollers, s/n
17450 Hostalric, Girona

Inscripcions

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través del següent formulari:

http://goo.gl/forms/mKPFM78WTC

Més informació:  a.broekman@creaf.uab.es o trucant el 93581384

Web del projecte BeWater www.bewaterproject.eu/

Organitza: CREAF i BeWater

Col·labora: Ajuntament d’Hostalric, Observatori del Tordera, Departamnet d’Agricultura a través del Pla Anual de Transferència de Tecnologia

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Foto: Sabine, Pixabay.
Notícies
Angela Justamante

10 alertes que la ciència del clima llança a l’inici de la COP28

Durant la COP28 s’ha fet públic un informe amb 10 missatges urgents per a contribuir al full de ruta que marcarà aquesta cimera. L’investigador del CREAF Marcos Fernández, qui ha rebut amb la beca de l’European Research Council (ERC), és l’únic representant d’Espanya.

La ginesta, que la veiem florida en aquesta imatge del 22 d'octubre a Barcelona, només hauria de tenir flors entre els mesos d'abril i juliol. Font: Elisabeth Llopart (Voluntària de RitmeNatura)
Notícies
Gerard Gaya

Plantes d’arreu de Catalunya floreixen i fructifiquen també a la tardor a causa de la calor dels darrers mesos

La temperatura de setembre i octubre, molt més càlida del que és habitual per l’època de l’any, ha modificat els cicles naturals de moltes espècies, substituint l’inici de la tardor per una “segona primavera”. Ha tornat a brotar vinya del Penedès i el Garraf, s’ha retardat la caiguda de les fulles d’alguns arbres de fulla caduca i han florit per segona vegada multitud de plantes silvestres i arbres fruiters des de les Terres de l’Ebre fins a la Catalunya Nord.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia