Search

Els reptes del canvi global a la Tordera: cartografia de la qüestió

Logo del BeWater
Logo del BeWater

El proper 12 de desembre l’ equip del projecte BeWater té el plaer de convidar-os a un taller on volem compartir idees i treballar junts per fer front als reptes del canvi global a la Tordera.

Logo del BeWater
Logo del BeWater

BeWater està en contacte amb les comunitats locals perquè participin en les discussions sobre els possibles impactes del canvi global en la gestió de l’aigua. Aquesta participació vol fer créixer la consciència pública de la importància de l’adaptació a escala de conca hidrogràfica. Els resultats d’aquests processos s’integren en els plans d’adaptació de les conques, unes orientacions per a la presa de decisions a nivell local i regional, i en molts sectors (agrícola, forestal, turístic, industrial, etc) L’ equip del projecte BeWater té el plaer de convidar-os a un taller on volem compartir idees i treballar junts per fer front als reptes del canvi global a la Tordera.

Programa 12 de desembre

17,00 h Presentació projecte BeWater

17,30 h Taller: Quins reptes planteja l’impacte del canvi global sobre la gestió de l’aigua a la Tordera?

Anabel Sánchez (CREAF)
Annelies Broekman (CREAF)
Eduard Pla (CREAF)

18.45 h Taller: Construint una cartografia conjunta dels reptes de la conca.

Anabel Sánchez (CREAF)
Annelies Broekman (CREAF)
Eduard Pla (CREAF)

19.45 h Cloenda i piscolabis

DESCARREGA EL PROGRAMA

Lloc

Domus Sent Soví
Edifici Can Llensa, Camí dels Ollers, s/n
17450 Hostalric, Girona

Inscripcions

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través del següent formulari:

http://goo.gl/forms/mKPFM78WTC

Més informació:  a.broekman@creaf.uab.es o trucant el 93581384

Web del projecte BeWater www.bewaterproject.eu/

Organitza: CREAF i BeWater

Col·labora: Ajuntament d’Hostalric, Observatori del Tordera, Departamnet d’Agricultura a través del Pla Anual de Transferència de Tecnologia

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Cabanya a les muntanyes d'Astúries. Imatge: Paco Lloret
Notícies
Francisco Lloret

Ecologia i despoblament rural

La despoblació del món rural s’ha guanyat un lloc a l’agenda política i social. El govern d’Espanya i les comunitats autònomes tenen programes per revertir-la o almenys mitigar-la. Fins i tot, la Unió Europea elabora estratègies i plans d’acció. Hi ha força raons per fer-ho.

Finca Planeses a la Garrotxa (Catalunya), on s'implementa l'agricultura i ramaderia regeneratives. Autoria: Galdric Mossoll.
Notícies
Angela Justamante

L’ús extensiu del territori és la millor estratègia per a revertir el despoblament rural i protegir la natura

Espanya, segons dades de l’INAP, ha perdut 5,3 milions d’habitants entre 1960 i 2021. Davant d’aquest escenari, un dels grans objectius de la política actual ha estat revertir aquesta situació. Tot i això, en un moment de crisi de biodiversitat, fer retornar gent a l’entorn rural pot ser vist com una amenaça per la conservació de la natura.

La ciència i la meteorologia s’uneixen en una sessió moderada per Marta García, presidenta mundial de WWCOTY, amb Alicia Pérez-Porro, coordinadora científica del CREAF; Mar Gómez, meteoròloga, i Marga López Rivas, investigadora de la Universidad de Cádiz (d’esquerra a dreta). Imatge: elDiario.es
Notícies
Adriana Clivillé

Per què cal llegir l’emergència climàtica des d’una mirada de gènere

El paper social de la dona i la seva vulnerabilitat són dues de les claus que expliquen per què és crític apropar-se a l’emergència climàtica des d’una mirada de gènere. Quatre professionals comparteixen opinions complementàries, en una conversa convocada per elDiario.es en la qual intervé Alicia Pérez-Porro, coordinadora científica del CREAF.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia