Search

Iniciem el nostre primer cicle de seminaris, les CREAF Talks!

CREAF Talks
CREAF Talks

Els seminaris seran quinzenals i ja està disponible tota la programació per aquest trimestre. Hi presentaran estudis personalitats internacionals del món de l’ecologia com Steven W. Running, Mirco Migliavacca, Colin Osborne o Sara Hortal, entre d’altres.

CREAF Talks
CREAF Talks

Ens fa molta il·lusió presentar-vos el nou cicle de seminaris del CREAF que hem batejat amb el nom de  CREAF Talks. El cicle compta amb una programació trimestral que podeu consultar a la pàgina web.

El programa per aquest trimestre (setembre- desembre) té un repartiment de luxe que no us podeu perdre! Els seminaris es duran a terme normalment de forma quinzenal els dimecres a les 15h a la Sala de Graus (alguns en dies diferents i a la Sala de Graus 2).

Tots els seminaris estan oberts a tothom i només es demana una confirmació de l’assistència.

El programa ha estat promogut pel comitè organitzatiu dels seminaris que conformen l’Anna Àvila com a coordinadora, en Jordi Martínez-Vilalta, en Josep Peñuelas, en Maurizio Mencuccini, l’Iñigo Granzow, en Josep Maria Espelta i en Francisco Lloret.

>> Consulta tots els seminaris

>> 27 de setembre primer seminari  de Steven W. Running

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Mortalitat de roures causada per l’onada de calor de 2003 al centre de França. Autor: Francisco Lloret
Notícies
Francisco Lloret

Un passeig per la resiliència

En ecologia, el concepte de resiliència s’utilitza sovint per analitzar com es recupera un ecosistema afectat per una pertorbació, com ara un incendi. Aquesta idea aparentment senzilla comporta importants dificultats a l’hora de ser analitzada.

La recerca s'ha realitzat en fagedes i pinedes d'arreu d'Europa. Font: Galdric Mossoll
Notícies
Galdric Mossoll

Els arbres no només absorbeixen CO2, també netegen l’aire de compostos nitrogenats

Un nou estudi internacional demostra la funció crucial que tenen uns microorganismes presents a les fulles dels arbres de retirar compostos nitrogenats de l’aire. L’estudi demostra que els arbres no només són excel·lents absorbint diòxid de carboni, sinó que tenen un paper sorprenent en la retenció i transformació d’altres contaminants com els compostos nitrogenats. 

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia