Search

Ja és gratuïta la col·lecció ‘Manuals de gestió d’hàbitats’

La Llibreria de la Diputació de Barcelona ofereix la descàrrega gratuïta d’aquesta col·lecció, editada per la Diputació, en conveni amb l’Obra Social “la Caixa” i amb la participació del CREAF.

La col·lecció ‘Manuals de gestió d’hàbitats’ ha estat posada disponible gratuïtament a través de l’enllaç que ofereix la Llibreria de la Diputació. La col·lecció va ser editada des de 2008 fins a 2015, i consta d’onze volums sobre els principals hàbitats que hi ha a Catalunya. Tots els llibres estan també disponibles físicament, excepte el d’espais fluvials, que està exhaurit. El CREAF ha participat en tota la col·lecció com a responsable de continguts científics.

L’objectiu dels manuals ha estat recopilar i sintetitzar de forma rigorosa la informació científica recollida al llarg del temps per oferir-la als gestors d’espais naturals. Amb exemples de bones pràctiques de gestió es vol donar una visió global i multidisciplinària per mantenir i recuperar les diferents espècies arbòries i també de l’estat actual dels diversos tipus de boscos que es poden trobar a Catalunya. Els onze volums só parlen sobre: el castanyer, les pinedes de pi pinyer, les fagedes, les pinedes de pi negre, les pinedes de pi roig, les pinedes de pinassa, les pinedes de pi blanc i els alzinars, així com els espais urbans, hàbitats per a la fauna vertebrada, els espais fluvials, manual d’avaluació del planejament urbanístic i els espais fluvials, manual de diagnosi ambiental.

El director del CREAF, Javier Retana, i el responsable de la col·lecció, Carles Castell, donen més detalls en aquest vídeo:

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia