Search

Ja podeu consultar la Memòria Anual 2017 del CREAF

El 2017 la producció ha estat de 231 articles SCI, el número més alt de tota la història del CREAF. D’aquests, el 87% s’han publicat en revistes científiques situades al primer quartil. Destaquen tres articles a Science, o una a Nature Climate Change.

memoria2017

Ja és pública la Memòria Anual del CREAF de l’any 2017, que recull les dades, activitats i fites més destacades del centre. També hi trobareu els nous projectes engegats durant l’any passat i totes les publicacions. De tot, podem destacar:

  • El 2017, el CREAF ha publicat 231 articles indexats al SCI, alguns d’ells en revistes d’alt impacte com ScienceNature Climate ChangeEcology Letters, o Proceedings of the National Academy of Sciences. Aquest número és el més alt de la història del centre, i representa un 12,7% més que el 2016.
  • Aquest increment es deu en part al creixement també de personal que està experimentant el centre. El 2017 al CREAF hi van treballar 215 persones dedicades a la recerca científica. Això representa un increment de 19 persones respecte l’any anterior, en part gràcies als 75 projectes actius durant l’any passat.
  • Al setembre de 2017, el CREAF va iniciar un programa anual de seminaris anomenat ‘CREAF Talks‘. Es tracta d’unes sessions que es programen aproximadament cada dues setmanes on una persona referent en algun dels camps de l’ecologia visita el centre i imparteix una xerrada d’una hora. Podeu consultar totes les edicions a la pàgina web.
  • En el camp internacional, el centre disminueix una mica la part que representen els fons europeus. El 2017 la Unió Europea, a través dels projectes concedits, va aportar el 30% dels ingressos del CREAF, enfront del 35% del 2016.

Podeu descarregar la Memòria Anual 2017 (en anglès) en aquest enllaç.


 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Notícies
Anna Ramon

Joan Pino, director del CREAF, nou membre del CADS

El Govern ha nomenat avui, a proposta de la Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, quatre nous membres del Consell Assessor per al Desenvolupament

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia