Search

Ja podeu consultar la memòria anual 2018 del CREAF

Portada de la mèmoria d'activitats CREAF 2018
Portada de la mèmoria d'activitats CREAF 2018

Ja hem publicat la versió online de la memòria anual 2018 del CREAF. Aquest any hem publicat 239 articles SCI, el 80% dels quals ho han estat en revistes situades al primer quartil. 

Portada de la mèmoria d'activitats CREAF 2018
Portada de la memòria d’activitats CREAF 2018

Per fi tenim disponible la memòria anual d’activitats del centre corresponent a l’any anterior. Aquest document recull les fites, notícies, esdeveniments, activitats i publicacions que hem desenvolupat al CREAF durant el 2018. També permet veure l’evolució del centre respecte d’anys anteriors, pel que fa a projectes, personal, finançament i publicacions. Alguns dels elements més destacats són:

  • El 2018 hem publicat 239 articles científics SCI, vuit articles més que l’any anterior. El 80,3% d’aquests articles han estat publicats en revistes del primer quartil. En destaquen els quatre publicats a la revista Nature, i sis més publicats a revistes amb un índex d’impacte SJR superior a sis.
  • El personal laboral del CREAF s’ha reduït lleugerament a 215 persones, 126 de les quals han estat personal investigador.
  • Durant l’any s’han mantingut 76 projectes actius, 18 dels quals han estat projectes amb finançament europeu.

Podeu descarregar-vos la Memòria Anual del CREAF 2018 en PDF (en anglès) en aquest enllaç. També podeu llegir la mateixa publicació des de l’ISSUU en aquest enllaç.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia