Search

Ja podeu consultar la memòria anual 2020 del CREAF

Portada de la memòria
Portada de la memòria

El CREAF ja ha fet pública la seva memòria anual del 2020 on resumeix tota la seva activitat científica. Un any marcat per la pandèmia que no ha frenat el creixement del centre.

En l’àmbit científic en destaquem el creixement sostingut de publicacions i la seva qualitat. Amb 262 articles científics publicats en revistes SCI, i un 90.3 % de les revistes en Quartil 1. És una bona noticia també el reconeixement de quatre investigadors dins del rànking de Highly Cited Researchers de Clarivate Analytics. Si ens focalitzem en l’activitat internacional, estem molt satisfets de la nostra participació en xarxes i iniciatives com la IPBES, la SER o la recent inclusió del CREAF dins els EOSC Cloud. Aquesta activitat ens està duent a guanyar reputació i posicionament en àmbit com la restauració d’hàbitats, el seguiment, estudi i conservació de la biodiversitat o la interoperabilitat i qüestions relacionades amb la qualitat de dades de recerca, entre d’altres.

Així, el CREAF ja participa en 44 projectes Europeus, i tenim un lideratge creixent que ens permet coordinar 4 d’aquest projectes. L’execució del Severo Ochoa també continua, i és per aquest motiu que aquest 2020 hem pogut contractar una persona encarregada de donar suport a la captació i retenció de talent investigador, i a coordinar l’oficina de gènere del CREAF. D’altra banda, hem integrat també a una nova coordinadora científica i s’han reforçat les estratègies de comunicació y relacions internacionals amb dues persones més.

Per descarregar la memòria en pdf (Anglès)  cliqueu aquest enllaç.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Notícies
Anna Ramon

Joan Pino, director del CREAF, nou membre del CADS

El Govern ha nomenat avui, a proposta de la Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, quatre nous membres del Consell Assessor per al Desenvolupament

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia