Search

Ja tenim disponible la Memòria d’Activitats 2011

Portada de la Memòria 2011
Portada de la Memòria 2011

Us posem a disposició l’enllaç a la versió on-line de la Memòria Anual d’Activitat del 2011. Un any en el que el CREAF ha publicat 98 articles científics indexats al SCI, el major número de la història del centre, ha iniciat el primer projecte del 7th Work Programme de la UE liderat des del centre i ha obtingut els primers resultats del projecte MONTES-CONSOLIDER.

Portada de la Memòria 2011
Portada de la Memòria 2011

 

Així mateix aquest 2011 s’ha obtingut un investigador ICREA, s’ha començat l’execució del Pla de Comunicació del centre i s’ha fet una aposta clara per la internacionalització del centre i la diversificació de fons, amb la creació dels departaments de Projectes Internacionals i de Captació de Fons Privats.

En aquest document hi trobareu tota aquesta informació i la resta de novetats, projectes de recerca i publicacions generades pel CREAF el darrer any.  Tot plegat ordenat en els quatre grans àmbits d’actuació del centre:

  • Biodiversitat
  • Ecologia Funcional i Canvi Global
  • Ecologia Forestal i Incendis
  • Anàlisi ambiental del territori i SIG

Per consultar la memòria podeu descarregar-vos la versió digital en pdf

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Notícies
Anna Ramon

Joan Pino, director del CREAF, nou membre del CADS

El Govern ha nomenat avui, a proposta de la Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, quatre nous membres del Consell Assessor per al Desenvolupament

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia