Search

Ja tenim disponible la Memòria d’Activitats del CREAF 2013

Portada de la Memòria Anual 2014
Portada de la Memòria Anual 2014

Aquí teniu l’enllaç a la versió on-line de la Memòria Anual d’Activitat del 2013, un any en el que el CREAF ha publicat 143 articles científics indexats al SCI, amb publicacions destacades a les revistes Nature, Ecology Letters o PNAS.

Memòria 2013
Memòria 2013

Aquest any 2013 el CREAF ha celebrat el seu vint-i-cinquè aniversari. Durant aquest quart de segle, el centre ha crescut i evolucionat pas a pas fins a convertir-se en el que és ara: un centre de recerca de referència en ecologia terrestre que aporta coneixement científic d’avantguarda als reptes mediambientals més grans i complexos que afronta la societat del S.XXI.

També duratn el 2013, el professor Josep Peñuelas investigador del CSIC al CREAF ha guanyat una subvenció ERC Synergy Grant  per liderar el projecte IMBALANCE-P, finançat amb 13.6 milions d’euros. El projecte, de sis anys de durada, analitzarà les implicacions mundials que pot tenir l’escassetat de fòsfor i valorarà quins impactes està produït el desequilibri entre les proporcions de fòsfor, carboni i nitrogen que estan patint els diferents ecosistemes del planeta.

A nivell internacional, durant el 2013 el CREAF ha augmentat la participació en Programes de R+D+i europeus incrementant un 150% la mitja de fons obtinguts. Els resultats dels primers anys de funcionament de la Unitat d’Internacionalització han sigut doncs altament positius. Els projectes aprovats corresponen als programes FP7-Cooperation KBBE, Capacities (INternational COoperation, Sense  Synergy Grant), LIFE+ y People (IRSES).

Per consultar la memòria podeu descarregar-vos i consultar aquí mateix la versió en pdf.

 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Notícies
Anna Ramon

Joan Pino, director del CREAF, nou membre del CADS

El Govern ha nomenat avui, a proposta de la Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, quatre nous membres del Consell Assessor per al Desenvolupament

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia