Search

Jaume Terradas, membre d’honor del COAMB

Jaume Terradas
Jaume Terradas

El passat 13 de maig, en la darrera reunió de la Junta de Govern del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya, es va aprovar el nomenament del professor Jaume Terradas com a Membre d’Honor del Col·legi. L’Assemblea General del COAMB va atorgar-li el càrrec d’emèrit, de manera definitiva, el passat 22 de maig al Convent de Sant Agustí (Barcelona).

Jaume Terradas
Jaume Terradas

Des del Col·legi reconeixen la contribució d’en Jaume Terradas a les Ciències Ambientals i a la mateixa institució. Més concretament, posen de manifest tant la trajectòria professional del professor emèrit, com a impulsor i com a referent a la recerca en ecosistemes terrestres,com s’emfatitza el seu paper i aportació a l’Educació ambiental a Catalunya.

Autora: Jessica Requena

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Foto: Pablo García (Unsplash)
Notícies
Jaume Terradas

Creixement o decreixement: de què parlem?

Les discussions sobre l’actitud a prendre en front del canvi global sovint es redueixen a la confrontació entre els partidaris del creixement (econòmic, se suposa) i els del decreixement. Anem pas a pas.

Notícies
Jaume Terradas

Cal desaccelerar

Els temps actuals son de gran acceleració en els canvis a escala global i local. ¿Podrem continuar amb aquest ritme o ens caldrà desaccelerar? Reflexió d’en Jaume Terrades.

El botànic, gravat de Marià Fortuny. Font: Museu Nacional d'Art de Catalunya (https://www.museunacional.cat/es).
Notícies
Jaume Terradas

Els naturalistes també s’extingeixen

Vivim la sisena gran extinció d’espècies. És un procés molt ràpid de disminució de la biodiversitat. Juntament amb aquests processos d’extinció accelerada hi ha un altre procés d’extinció que resulta paradoxal: la dels naturalistes.

La mina de Bayan Obo a la Mongòlia Interior (Xina) conté una gran quantitat de minerals de terres rares. Font: REUTERS (2011).
Notícies
Anna Ramon

La humanitat esprem la taula periòdica d’esquena als riscos

La natura fa milions d’anys que se les arregla amb uns quants elements de la taula periòdica. En canvi, per construir el món dels humans en necessitem moltíssims més. Un nou article analitza les raons i conseqüències d’aquesta divergència.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia