Search

Joan Masó escollit nou president de la secció Earth and Space Science Informatics (ESSI) de la EGU

Joan Masó
Joan Masó

El càrrec té una durada prevista de dos anys i s’iniciarà a partir de la la propera Assamblea General de European Geosciences Union (EGU) del 2013.

Joan Masó
Joan Masó

Aquest és un pas endavant important en el procés de projecció internacional que ha iniciat el grup de recerca GRUMETS.

EGU, la Unió Europea de Geociències, es la unió d’experts més important d’ Europa en ciències de la terra. Es dedica a la cerca de l’excel·lència en las ciències de la terra i les ciències planetàries i espacials pel benefici de la humanitat. Es va crear al setembre de 2002 com una fusió de la Societat Europea de Geofísica (EGS) i de la Unió Europea de Geociències (EUG). Té la seva seu a Munich, Alemanya.

L’ Assemblea General de la EGU es l’ esdeveniment més gran i prominent a nivell europeu en  geociències i atrau a més de 11.000 científics de tot el món. Les sessions de la reunió cobreixen una àmplia gamma de temes, incloent la vulcanologia, l’exploració planetària, l’estructura interna de la Terra i l’atmosfera, el clima, així com l’energia i els recursos.

Es poden consultar els resultats de les eleccions 2012 a la seva pròpia pàgina web.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

La presentació de l'Informe de Síntesi de l'IPCC ha afavorit la convocatòria de diverses rodes de premsa internacionals per aportar als periodistes la visió científica del document i valorar les conseqüències per als governs de tot el món. Foto: Jonathan Ford, Unsplash.
Notícies
Adriana Clivillé

Jofre Carnicer, portaveu d’una roda de premsa internacional per contextualitzar l’Informe de Síntesi de l’IPCC 2023 sobre canvi climàtic

Pocs dies abans que l’IPCC presentés l’Informe de Síntesi de la 6a avaluació del canvi climàtic, s’han convocat rodes de premsa d’abast internacional per aportar context i contestar preguntes dels periodistes sobre la sèrie d’informes científics i com afecten a l’acció dels governs de tot el món.

Com a centre d'Excel·lència Severo Ochoa, el CREAF és entitat amfitriona de les beques INPhINIT Incoming amb 'la Caixa', per cursar estudis de doctorat. Imatge: Fundació la Caixa.
Notícies
Adriana Clivillé

Nova convocatòria de 9 places de doctorat al CREAF: uneix-te al nostre equip mitjançant el programa de beques INPhINIT

Com a centre d’Excel·lència Severo Ochoa, el CREAF és entitat amfitriona de les beques INPhINIT Incoming amb ‘la Caixa’, i oferim fins a 9 projectes de recerca per fer estudis de doctorat, adreçats a científiques i científics en fase inicial de qualsevol nacionalitat. Apostem per donar suport al talent jove perquè formi part de la nostra investigació d’avantguarda, relacionada amb els reptes més crítics que encara la societat

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia