La ciència i el fotoperiodisme vesteixen el Parc de la Ciutadella de bosc tropical

Primary, guardians dels boscos ferits és una exposició fotogràfica sobre la desforestació dels boscos tropicals primaris i els seus impactes socials i ecològics. És una exposició que neix del projecte PRIMARY, que fa dos anys que impulsen les dues entitats conjuntament.

Aquesta una iniciativa de RUIDO Photo i el CREAF denuncia la vulneració de drets humans i ambientals de les defensores i habitants dels boscos tropicals primaris causada per l’actual desforestació massiva d’aquests boscos i el vincle entre aquesta desforestació, el consum i el canvi climàtic, amb impactes en els drets de la població global i de les futures generacions.

Vol incidir en els patrons de consum de la població de la província de Barcelona i en les pràctiques de les administracions públiques per reduir la desforestació dels boscos tropicals primaris i els seus efectes.

Inaugurem el dia 10 de novembre de 2022 amb un acte i una visita guiada a la Glorieta Transsexual Sònia a les 17 h, no t’ho perdis!

Pòster de l’Exposició

Articles relacionats

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia