Search

La ciència i el fotoperiodisme vesteixen el Parc de la Ciutadella de bosc tropical

Primary, guardians dels boscos ferits és una exposició fotogràfica sobre la desforestació dels boscos tropicals primaris i els seus impactes socials i ecològics. És una exposició que neix del projecte PRIMARY, que fa dos anys que impulsen les dues entitats conjuntament.

Aquesta una iniciativa de RUIDO Photo i el CREAF denuncia la vulneració de drets humans i ambientals de les defensores i habitants dels boscos tropicals primaris causada per l’actual desforestació massiva d’aquests boscos i el vincle entre aquesta desforestació, el consum i el canvi climàtic, amb impactes en els drets de la població global i de les futures generacions.

Vol incidir en els patrons de consum de la població de la província de Barcelona i en les pràctiques de les administracions públiques per reduir la desforestació dels boscos tropicals primaris i els seus efectes.

Inaugurem el dia 10 de novembre de 2022 amb un acte i una visita guiada a la Glorieta Transsexual Sònia a les 17 h, no t’ho perdis!

Pòster de l’Exposició

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia