Search

La revista Nature busca els millors mentors científics d’Espanya

Un mentor tutela la trajectòria de diferents investigadors i els serveix de guia en la seva carrera científica. Ara, un jurat convocat per Nature, que presideix enguany en Josep Peñuelas, vol premiar els i les millors d’Espanya. La convocatòria per presentar-s’hi està oberta.

mentoring

Un premi de 10.000 euros és el que ofereix la prestigiosa revista Nature als dos millors mentors i mentores que resideixin a Espanya. Sí, dos. Es guardonarà un investigador que porti molt de temps fent de mentor i a un altre que estigui a la meitat de la seva trajectòria instructora.

Les condicions per presentar-se (o per proposar algú com a candidat) són treballar en alguna disciplina relacionada amb les ciències naturals i poder incloure cinc testimonis independents d’investigadors apadrinats. La data límit per fer-ho és dilluns 31 de juliol.

Un jurat format per experts serà l’encarregat d’escollir els candidats i candidates més adients i fer entrega del premi en una cerimònia estatal. L’investigador del CSIC al CREAF, Josep Peñuelas, és el president d’aquest jurat en l’edició de 2017.

 

Més informació en aquest link o al contacte mentor@nature.com

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Autoria: imatge CC0, Pixabay.
Notícies
Anna Ramon

La biodiversitat d’arbres protegeix el bosc d’una primavera prematura

Un equip científic internacional amb participació del CREAF i el CSIC ha publicat recentment un article a Nature Climate Change on explica que la biodiversitat protegeix els boscos d’una sortida de les fulles prematura perquè els boscos més diversos són menys sensibles a l’augment de la temperatura. 

La recerca s'ha realitzat en fagedes i pinedes d'arreu d'Europa. Font: Galdric Mossoll
Notícies
Galdric Mossoll

Els arbres no només absorbeixen CO2, també netegen l’aire de compostos nitrogenats

Un nou estudi internacional demostra la funció crucial que tenen uns microorganismes presents a les fulles dels arbres de retirar compostos nitrogenats de l’aire. L’estudi demostra que els arbres no només són excel·lents absorbint diòxid de carboni, sinó que tenen un paper sorprenent en la retenció i transformació d’altres contaminants com els compostos nitrogenats. 

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia