Search

L’equip del CREAF completa els 100 km de l’Oxfam-Intermón Trailwalker

L'equip de corredors camí d'Anglès.
L'equip de corredors camí d'Anglès.

L’equip de corredors del CREAF va participar dissabte en la cursa solidària que va organitzar l’ONG  Oxfam-Intermón per terres gironines. L’equip va aconseguir amb escreix tant l’objectiu solidari com el repte esportiu.

Equip de corredors i equip de suport del CREAF
Equip de corredors i equip de suport del CREAF

Per segon any consecutiu, Olot va fer el tret de sortida de la Oxfam-Intermón Trailwalker, a prop de les 10:00 h del matí. L’organització va repetir el recorregut per la participació massiva de l’any anterior i per les característiques topogràfiques del terreny.

L'equip de corredors camí d'Anglès.
L’equip de corredors camí d’Anglès.

L’objectiu solidari de la cursa va rebre una molt bona resposta per part dels participants, i l’ONG va recaptar un total de 776.874,91€. L’equip del CREAF va superar els 1.500€ que es demanaven per participar, i va aportar 1.938,6€. Recordem que totes les donacions van ser a títol particular i amb actes organitzats per companys i amics dels propis participants.

La pluja va dificultar la marxa durant la nit.
La pluja va dificultar la marxa durant la nit.

El temps va dificultar la marxa dels corredors en alguns moments del dia, per la intensa calor, però sobre tot durant la nit, amb un parell de xàfecs que van coincidir amb les hores més fredes. Malgrat tot, els primers corredors van arribar a la meta, a Sant Feliu de Guíxols, a les 9 hores i 46 minuts d’haver sortit d’Olot. Tots els membres de l’equip del CREAF van assolir la meta a les 7:32 h del matí del diumenge, amb un temps de 21 hores i 23 minuts, i van ocupar el lloc 95 (de 327) en el rànquing d’arribades.

L'equip de corredors va assolir la meta amb un temps de 21 hores i 23 minuts.
L’equip de corredors  del CREAF va assolir la meta amb un temps de 21 hores i 23 minuts.

Felicitem tant l’equip de corredors com l’equip de suport per aquesta fita solidària i esportiva, i també a totes les persones que hi van contribuir amb les seves aportacions.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia