Search

Les expedicions d’EarthWatch Institute en imatges

Wildlife of the Changing French Pyrenees
Wildlife of the Changing French Pyrenees

El CREAF coordina una de les expedicions científiques que ofereix EarthWatch Institute, una institució que té l’objectiu d’involucrar les persones de tot el món en la investigació científica de camp i l’educació per sensibilitzar i promoure l’acció necessària per a un medi ambient sostenible. Es tracta de l’expedició Wildlife of the Changing French Pyrenees, que en col·laboració amb Pays de l’Ours-Adet dóna als voluntaris l’oportunitat d’explorar els Pirineus Francesos mentre es recullen dades valuoses sobre el canvi climàtic. Bernat Claramunt, investigador del CREAF i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), n’és l’investigador principal.

Wildlife of the Changing French Pyrenees
Wildlife of the Changing French Pyrenees

EarthWatch Institute organitza un gran ventall d’expedicions a arreu del món dedicades a l’estudi de la vida salvatge i els ecosistemes, estudi del canvi climàtic, expedicions d’arqueologia i cultura i també per conèixer l’estat dels oceans.

Les expedicions als Pirineus Francesos, que coordina el CREAF, tenen una durada de 9 dies i es poden realitzar en tres períodes diferents compresos entre juliol i octubre, però ja no queden places per a l’edició d’enguany. Durant l’estada els membres de l’equip són els encarregats de pesar i mesurar petits mamífers, monitoritzar la presència i abundància de carnívors i ungulats, observar els insectes que pol·linitzen les flors, i estudiar els cicles de vida d’espècies d’aus mentre localitzen els seus nius i escolten els seus cants. 

El passat 2014 els editors de la revista National Geographic Traveler va distingir aquesta l’expedició Wildlife of the Changing French Pyrenees en la novena llista anual “50 Tours of a Lifetime”.

Podeu consultar la pàgina de Facebook de l’expedició Wildflife in the changing French Pyrenees.

Vídeo promocional d’EarthWatch Institute 2015:

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Mireia Banqué, coordinadora d'AlertaForestal observant un bosc afectat per la sequera durant l'estiu de 2023. Imatge: AlertaForestal
Notícies
Laura Fraile

AlertaForestal resumeix el 2023 en dades 

El projecte de ciència ciutadana AlertaForestal resumeix el 2023 amb dades. En un any marcat per la sequera, ja són més de 2000 usuaris que participen en el projecte.

Ple constituent del primer Consell de Mecenatge assessor en Recerca, Desenvolupament i Innovació de Catalunya. Imatge: Conselleria Recerca i Universitats
Notícies
CREAF

El CREAF s’incorpora al primer Consell de Mecenatge en Recerca, Desenvolupament i Innovació de Catalunya, per continuar impulsant una ciència transformadora 

El passat 13 de març es va celebrar el Ple constituent del primer Consell de Mecenatge assessor en Recerca, Desenvolupament i Innovació de Catalunya, a on s’incorpora la nostra Coordinadora de filantropia i aliances estratègiques, l’Alicia Cardona Barreña, anomenada membre per la Institució CERCA.

El reconeixement d'un grup de recerca és indicador de la seva excel·lència perquè els seus criteris són molt exigents. Foto: CREAF.
Notícies
Adriana Clivillé

La recerca del CREAF, impulsada pel reconeixement de l’AGAUR

Fins a 8 grups de recerca vinculats al CREAF han estat reconeguts a la darrera convocatòria de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) de la Generalitat de Catalunya. Aquest reconeixement és un indicador de la excel·lència del centre i els seus investigadors e investigadores.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia