Search

No hi ha ciència sense diversitat

Fotograma del vídeo
Fotograma del vídeo

Si la biodiversitat és tan fonamental per al bon funcionament de tots els ecosistemes i, a més, la ciència no para de repetir-ho, com és possible que el perfil de les persones que es dediquen a la recerca científica sigui tan poc divers?

Amb el rerefons d’aquesta idea, 17 persones que treballen al CREAF reflexionen en el curtmetratge documental “No hi ha ciència sense diversitat” sobre el paper que ha de tenir la diversitat en el planeta, en la ciència i en el mateix centre, mostren amb honestedat les llums i les ombres d’un ecosistema científic que coneixen des de dins i s’atreveixen a reclamar la ciència que volen pel demà més immediat.

Fotograma del vídeo

El vídeo s’ha fet amb la productora Sunomono Films, a la qual volem agrair, no només la professionalitat, sinó també tota l’estimació que han posat en fer aquesta peça.

També volem agrair a la Universitat Autònoma de Barcelona, al Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l’Obac i al Parc Natural del Montseny haver-nos acollit per fer el rodatge.

Fotograma del vídeo

El vídeo és multilingüe en català, castellà i anglès, i el podeu veure amb subtítols en els tres idiomes.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Momento de la entrevista a Jordi Vayreda
Mitjans
CREAF

Més fusta!

El programa de medi ambient de TVE2 “El escarabajo verde”, emet el documental Més fusta! dedicat als avantatges de la llenya com a combustible. El

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia