Search

Enguany el Màster Oficial en Teledetecció i SIG s’impartirà en doble modalitat, presencial i en línia

El Màster Oficial en Teledetecció i Sistemes d’Informació Geogràfica, impartit des de la UAB amb la col·laboració del CREAF, inaugura la seva 22a edició. L’experiència del curs passat, en què malgrat la COVID van poder contiuar la docència, ha impulsat que aquest any tingui també modalitat en streaming interactiu.

Imatge de satèl·lit de la ciutat de Nova York. Crèdit: Public Domain.
Imatge de satèl·lit de la ciutat de Nova York. Crèdit: Public Domain.

El professorat del màster no prové d’un únic departament universitari, sinó de departaments i universitats diverses, a més de centres de recerca, empreses i administracions punteres. Cadascú imparteix allò en què realment és un gran especialista i hi treballa habitualment. Per això, probablement, el Màster fa tants anys que funciona amb excel·lència i molts dels estudiants estan treballant en el sector.

XAVIER PONS, coordinador científic del màster i catedràtic en Geografia.

El màster, degà dels estudis oficials en aquestes disciplines, ha rebut la Menció d’Excel·lència pel seu professorat i permet obtenir el títol de Màster Universitari per la UAB. Aquest curs els i les estudiants poden assistir a classe presencialment de manera regular, assistir-hi puntualment en streaming interactiu, o fins i tot fer-ne un seguiment en línia durant períodes més o menys llargs si les seves circumstàncies personals (problemes de desplaçament físic o de salut, visats, etc) o de grup ho exigeixen. De la mateixa manera, si al llarg d’algun període del curs fos imperatiu un confinament, els estudis continuarien en streaming interactiu.

Per fer realitat aquesta doble modalitat s’ha habilitat una nova aula, àmplia i dotada amb ordinadors nous per a cada estudiant presencial. Tanmateix, aquells estudiants que necessitin seguir la classe en línia podran fer-ho còmodament també en aquesta aula, donat que disposa de compartició de pantalla, de micròfon mòbil i de càmera que enfoca 3 escenaris per retransmetre en directe tant la taula del docent, com la pissarra, com un pla general. Com que la retransmissió de la classe es fa de forma simultània, els estudiants que segueixin en streaming podran intervenir a classe, fent  els seus comentaris, preguntes, etc, transmeses pels altaveus ubicats a l’aula.

El màster en teledetecció és el mes antic de SIG a Catalunya i un element professionalitzador de primer ordre. El considerem cabdal en l’estratègia de transferència de coneixement del centre i en la de desenvolupament de les TIC aplicades a l’Ecologia.

JOAN PINO, director del CREAF i catedràtic de la UAB.

El període d’inscripció roman obert i queden algunes places disponibles. El Màster s’iniciarà el dijous 08/10/2020 en un horari de dilluns a dijous, de 16:30 h a 20:30 h. Les pràctiques seran els divendres de 15:00 h a 19:00 h. del fus horari per a Barcelona (UTC+1).

Podeu llegir més informació a la pàgina web del Màster.

Inscripcions a l’espai de formació de la UAB.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Alumnes participant en activitats d'Escoles Verdes. Font: CREAF
Notícies
CREAF

Vols convertir el teu alumnat en un equip científic? 

El DACC i el CREAF fem una crida als professors i professores de les Escoles Verdes de Catalunya. Oferim un paquet metodològic a les 800 Escoles Verdes del país perquè el seu alumnat pugui treballar en equip amb el CREAF. 

Foto: Anna Ramon
Notícies
Anna Ramon

Els arbres són la solució, també a l’escola!

Fa uns mesos, el CREAF i l’Àrea Metropolitana de Barcelona van posar en marxa una enquesta al sector educatiu que van respondre més de 100 mestres. Volíem entendre

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia