Search

L’any 2022 al CREAF d’un cop d’ull

El CREAF ha publicat la seva memòria anual 2022, un document que ofereix una visió integral de les nostres activitats científiques al llarg de l’any i mostra una presència i impacte consolidats del nostre centre en diversos àmbits fonamentals.

Durant l’any 2022, el nombre d’empleats del CREAF va augmentar fins a 287 persones, de les quals 160 es dediquen a activitats de recerca. En l’àmbit científic, cal destacar que hem produït 321 articles, el 91% dels quals s’han publicat en revistes de primer quartil. A més, el CREAF ha participat en un total de 142 projectes actius: 47 d’ells han rebut finançament europeu i 2 projectes estan sent coordinats per membres del CREAF. A més, s’ha implementat amb èxit el pla esbossat per a l’acreditació Severo Ochoa.

A nivell local i nacional, la ministra de Transició Ecològica i Repte Demogràfic Teresa Ribera va visitar les nostres instal·lacions, també vam signar convenis de col·laboració clau amb actors rellevants, com l’Ajuntament de Barcelona, ​​i Joan Pino, director del CREAF, va ser nomenat membre del Consell Assessor pel Desenvolupament Sostenible de Catalunya. A nivell internacional, vam assistir tant a la COP15 sobre Biodiversitat com a la COP27 sobre Canvi Climàtic amb l’estatus d’institució observadora acreditada, i ens vam unir a l’Aliança AMWAJ per a la gestió sostenible de l’aigua a la conca mediterrània, entre altres fites destacades.

Algunes iniciatives internes significatives inclouen la posada en marxa del programa de Transferència de Coneixement i Tecnologia del CREAF amb primers acords i contactes, així com múltiples activitats de ciència ciutadana i diversos projectes institucionals de comunicació i difusió.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

El CREAF tanca 2021 amb una plantilla de 224 persones i 296 articles publicats, un 90% en revistes del primer quartil.
Notícies
CREAF

Consulta la Memòria Anual 2021 del CREAF

El CREAF ja ha fet pública la seva memòria anual del any 2021 on es resumeix tota la seva activitat científica. Ja pots consultar-la

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia