Search

Obert periode de preinscripció i matrícula del Màster Oficial en Teledetecció i SIG

Elliot Price Conservation Park. Imatge Landsat 8 OLI. Escena: 099-80 Data: 2014-02-16
Elliot Price Conservation Park. Imatge Landsat 8 OLI. Escena: 099-80 Data: 2014-02-16

El període de preinscripció del màster en Teledetecció i SIG, organitzat pel CREAF i el Departament de Geografia de la UAB, està obert fins el 31 d’agost. El període de matrícula fins el 25 de setembre.

 Elliot Price Conservation Park. Imatge Landsat 8 OLI. Escena: 099-80 Data: 2014-02-16
Elliot Price Conservation Park. Imatge Landsat 8 OLI. Escena: 099-80 Data: 2014-02-16

Centre Docent:

CREAF. Facultat de Biociències

Presentació:

Les tècniques de Teledetecció i els Sistemes d’Informació Geogràfica (SIG) són avui dia imprescindibles per l’estudi de la Terra i la gestió dels seus recursos. Trobem mostres d’aquest paper central en àmbits com ara la innovació en instruments d’observació de la Terra, la creixent presència d’informació geogràfica gratuïta a Internet, la consolidació d’estàndards de metadades i la seva catalogació en Infraestructures de Dades Espacials o en el desenvolupament de software especialitzat amb iniciatives com l’actual gratuïtat del programari MiraMon per a administracions i estudiants que ha impulsat la Generalitat de Catalunya i les diferents alternatives de programari lliure. Es fa palesa, doncs, la necessitat de professionals ben formats en aquestes disciplines.

Per aconseguir-ho, el Màster proporcionarà a l'estudiant coneixements, eines i experiències que possibilitin el desenvolupament de les competències necessàries per una ocupació professional en el context actual o el desenvolupament de la seva carrera científica a través d'un programa de doctorat.

L’objectiu del Màster Oficial en Teledetecció i SIG és proporcionar una sòlida formació científica en les tècniques d’observació de la Terra i la generació i anàlisi d’informació per a l’estudi del territori i la gestió dels seus recursos a través dels SIG. Té, doncs, una orientació científico-tècnica centrada en els coneixements en profunditat dels continguts, i en l’establiment de bases sòlides per a la natural continuïtat de formació de l’alumnat.

El Màster s’estructura en 7 mòduls: 4 mòduls d’assignatures troncals obligatòries i 2 mòduls d’especialització. A més a més, el curs es complementa amb sessions pràctiques tutoritzades i la realització d’un Projecte Final de Màster com a últim mòdul obligatori del curs.

Dirigit a:

Llicenciats, graduats i diplomats interessats en els fonaments i les aplicacions de la Teledetecció i/o els SIG (Geògrafs, Biòlegs, Ambientòlegs, Físics, Geòlegs, Geodestes, Topògrafs, o d’altres disciplines relacionades amb la gestió ambiental i del territori).

Total crèdits:

60 Crèdits ECTS

Places:

Màxim 20 places.

Preu:

El preu total del màster és de 5.340€

Web del màster:

www.creaf.uab.es/master 

Descarrega el tríptic informatiu del màster

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Alumnes participant en activitats d'Escoles Verdes. Font: CREAF
Notícies
CREAF

Vols convertir el teu alumnat en un equip científic? 

El DACC i el CREAF fem una crida als professors i professores de les Escoles Verdes de Catalunya. Oferim un paquet metodològic a les 800 Escoles Verdes del país perquè el seu alumnat pugui treballar en equip amb el CREAF. 

Foto: Anna Ramon
Notícies
Anna Ramon

Els arbres són la solució, també a l’escola!

Fa uns mesos, el CREAF i l’Àrea Metropolitana de Barcelona van posar en marxa una enquesta al sector educatiu que van respondre més de 100 mestres. Volíem entendre

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia