Search

Olga Roig rep el European Certificate in Research Management

Janne Østvang from NTNU, Norway, Olga Roig-Herrera from CREAF, Spain and Susie Cullinane from Waterford Institute of Technology, Ireland,
Janne Østvang from NTNU, Norway, Olga Roig-Herrera from CREAF, Spain and Susie Cullinane from Waterford Institute of Technology, Ireland,

Aquest abril a Bolonia, l’Olga Roig ha rebut l’ “European Certificate in Research Management (CRM)”, el certificat europeu en gestió de la recerca que emet EARMA. L’Olga va iniciar els seus estudis de CRM el gener de 2017 i va acabar a l’estiu de 2018.

"El CRM representa un punt d'inflexió en la meva carrera professional i em permet reinventar-me i motivar-me per donar un millor suport al CREAF", Olga Roig.

Per la responsable de projectes internacionals del CREAF, la característica més interessant ha estat la dimensió europea, que li ha donat l’oportunitat de conèixer, a través de les seves companyes, el panorama de la gestió de la recerca d’altres països de la UE. El “CRM representa un punt d’inflexió en la meva carrera professional i em permet reinventar-me i motivar-me en una posició amb poca tradició i poc reconeixement entre els acadèmics del meu país”, ha comentat l’ Olga durant l’entrega del diploma a la EARMA Conference.

Janne Østvang from NTNU, Norway, Olga Roig-Herrera from CREAF, Spain and Susie Cullinane from Waterford Institute of Technology, Ireland,
Janne Østvang from NTNU, Norway, Olga Roig-Herrera from CREAF, Spain and Susie Cullinane from Waterford Institute of Technology, Ireland.

El certificat de gestió de la recerca està dissenyat per millorar el suport a l’excel·lència en la recerca, en tot el cicle de vida d’un projecte de recerca i amb diferents sistemes de finançament de la UE. Entre d’altres, l’Olga ha après a desenvolupar i implementar polítiques i estratègies de recerca, entendre l’entorn de recerca internacional i europeu, gestionar i donar suport al desenvolupament d’una cartera de projectes o implementar el gènere i la diversitat en la gestió de la recerca.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

La presentació de l'Informe de Síntesi de l'IPCC ha afavorit la convocatòria de diverses rodes de premsa internacionals per aportar als periodistes la visió científica del document i valorar les conseqüències per als governs de tot el món. Foto: Jonathan Ford, Unsplash.
Notícies
Adriana Clivillé

Jofre Carnicer, portaveu d’una roda de premsa internacional per contextualitzar l’Informe de Síntesi de l’IPCC 2023 sobre canvi climàtic

Pocs dies abans que l’IPCC presentés l’Informe de Síntesi de la 6a avaluació del canvi climàtic, s’han convocat rodes de premsa d’abast internacional per aportar context i contestar preguntes dels periodistes sobre la sèrie d’informes científics i com afecten a l’acció dels governs de tot el món.

Com a centre d'Excel·lència Severo Ochoa, el CREAF és entitat amfitriona de les beques INPhINIT Incoming amb 'la Caixa', per cursar estudis de doctorat. Imatge: Fundació la Caixa.
Notícies
Adriana Clivillé

Nova convocatòria de 9 places de doctorat al CREAF: uneix-te al nostre equip mitjançant el programa de beques INPhINIT

Com a centre d’Excel·lència Severo Ochoa, el CREAF és entitat amfitriona de les beques INPhINIT Incoming amb ‘la Caixa’, i oferim fins a 9 projectes de recerca per fer estudis de doctorat, adreçats a científiques i científics en fase inicial de qualsevol nacionalitat. Apostem per donar suport al talent jove perquè formi part de la nostra investigació d’avantguarda, relacionada amb els reptes més crítics que encara la societat

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia