Search

Posicionant les muntanyes en l’Horizon 2020

Muntanya dels Pirineus. Autor: Lluís Comas
Muntanya dels Pirineus. Autor: Lluís Comas

El proper 25 d’abril, en Bernat Claramunt assistirà a l’acte Mountains for Europe’s future, a Brussel·les. Aquesta és una iniciativa que vol incloure la investigació de temes relacionats amb les muntanyes dins el programa de recerca i innovació Horizon 2020.

Muntanya dels Pirineus. Autor: Lluís Comas
Muntanya dels Pirineus. Autor: Lluís Comas

Explicar les particularitats de les muntanyes i la necessitat d’incloure-les en l’agenda política de la Unió Europea és l’objectiu principal amb el que es va formar el grup central de la Mountain Research Advocacy Network de la MRI-Europe, i del que l’investigador del CREAF Bernat Claramunt en forma part. Durant els darrers mesos s’ha elaborat un document que recull els punts clau de la importància de les muntanyes i de la recerca de temes relacionats, i que s’explicarà ara a l’acte de la capital belga. A més, es presentarà l’Agenda Estratègica de Recerca, que vol marcar els passos a seguir a partir d’aquest moment.

La trobada Mountains for Europe’s future constarà de dues parts diferenciades. La primera serà un passeig per diferents parts de Brussel·les per a contextualitzar la importància de les muntanyes. Posteriorment hi haurà una taula de treball i anàlisi entre els investigadors, autors, representants regionals i nacionals, i els responsables de del programa H2020 a qui es dirigeix la iniciativa.

Aquí teniu el document de la trobada:

 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia