Search

Publiquem el nostre primer butlletí internacional

El primer butlletí internacional del CREAF ha vist la llum, amb la intenció de millorar la nostra visibilitat, reputació i captació de talent. El seu fil conductor és l’ecologia com a solució i recull actualitat tant diversa com les beques postdoctorals de ‘la Caixa’ amb l’experiència de l’Oriol Lapiedra i l’opinió de Marc Palahí, director de l’European Forest Institute, sobre la seva col·laboració amb nosaltres.

Butlletí internacional del CREAF
El primer butlletí internacional del CREAF se centra en l’ecologia com a solució. Crèdit: Public Domain

Llegir la primera entrega del butlletí internacional

Aquest primer número també inclou la menció per part de l’Agència Europea del Medi Ambient d’un treball d’en Lluís Brotons i Virgilio Hermoso sobre la connexió d’àrees protegides amb infraestructures verdes; un estudi de Josep Peñuelas sobre l’amenaça de l’ozó per a la biodiversitat, a més de la participació de Pilar Andrés en un informe europeu per restaurar la biodiversitat i els serveis ecosistèmics. Així mateix, hi té cabuda l’estudi sobre els compostos orgànics volàtils a l’Amazones, liderat per Ana María Yáñez, i hi destaquem els dos nous projectes EOTisT, amb Lluís Pesquer, i FRAMEwork, amb Cristina Domingo, un pas més en la projecció internacional del CREAF en l’observació de la terra, la teledetecció, l’agrobiodoversitat i la ciència ciutadana. En aquest àmbit, l’agenda es fa ressò de la conferència inaugural de Geospatial Sensing Virtual 2020 per part de Joan Masó, a primers de setembre.

Subscripció butlletí internacional!

Desitgem que us el feu tant vostre, que esdevingui clau per a la internacionalització del Centre.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia