Search

La recerca de talent jove del CREAF, distingida amb 3 beques de doctorat i postdoctorat atorgades per la Fundació “la Caixa“

Marcos Fernández Martínez i Lluís Gómez Gener són destinataris de beques de postdoctorat Junior Leader, mentre que Faqrul Islam Chowdhury ha rebut una beca de doctorat INPhINIT atorgades per la Fundació “la Caixa”. Imatge: CREAF.
Marcos Fernández Martínez i Lluís Gómez Gener són destinataris de beques de postdoctorat Junior Leader, mentre que Faqrul Islam Chowdhury ha rebut una beca de doctorat INPhINIT atorgades per la Fundació “la Caixa”. Imatge: CREAF.

La recerca d’excel·lència impulsada per talent jove que beca la Fundació “la Caixa” ha distingit 3 investigadors del CREAF, mitjançant les convocatòries INPhINIT de doctorat i Junior Leader de postdoctorat.

Els investigadors Marcos Fernández Martínez i Lluís Gómez Gener són destinataris de beques de postdoctorat Junior Leader, mentre que Faqrul Islam Chowdhury ha rebut una beca de doctorat INPhINIT. Les competides convocatòries INPhINIT i Junior Leader tenen un doble objectiu: donar suport al millor talent de territori espanyol i portuguès per mantenir-lo al país amb les millors condicions professionals i, alhora, internacionalitzar el sistema de recerca d’ambdós països tot atraient investigadors de fora de les seves fronteres.

En aquesta convocatòria, la investigació del CREAF en biodiversitat, funcionament dels ecosistemes, canvi global i observació de la Terra es posiciona al costat de centres d'abast internacional especialitzats en àmbits de gran impacte.

Mitjançant aquesta convocatòria, el CREAF s’integra plenament en el conjunt de centres de recerca i universitats que impulsen recerca d’alta qualitat i amb impacte social de l’Estat espanyol i Portugal. La recerca de frontera del CREAF en biodiversitat, funcionament dels ecosistemes, canvi global i observació de la Terra se situa, per tant, al costat de centres especialitzats en àmbits mèdics de gran impacte. Entre d’altres, en formen part l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), el Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques (CNIO), el Centre Nacional d’Investigacions Cardiovasculars (CNIC), el Donostia International Physics Center (DIPC) i l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL). Reforçar el talent científic El programa de beques de recerca de la Fundació ”la Caixa” és un dels més rellevants dels que promouen entitats privades d’Espanya i Europa, tant pel nombre de subvencions convocades, com per la varietat de les disciplines que contempla. A la convocatòria 2021 que ara es publica, s’han atorgat 65 beques de doctorat i 45 de postdoctorat a personal d’investigació excel·lent, amb l’objectiu d’oferir-los un entorn atractiu per desenvolupar recerca de referència. Amb la cita anual de les INPhINIT i Junior Leader es pretén reforçar el talent científic i aportar capacitació en habilitats transversals al personal investigador. Les especialitats que ha distingit el programa INPhINIT a la convocatòria 2021 són bàsicament biologia humana i molecular, la física i la medicina. Pel que fa a les Junior Leader –cofinançades per la Comissió Europea mitjançant l’Acció Marie Skłodowska-Curie COFUND–, es destinen a contractar personal de recerca excel·lent,de qualsevol nacionalitat i que vulgui continuar la seva carrera investigadora en les àrees de les ciències de la salut i de la vida, la tecnologia, la física, l’enginyeria i les matemàtiques.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Foto: Sabine, Pixabay.
Notícies
Angela Justamante

10 alertes que la ciència del clima llança a l’inici de la COP28

Durant la COP28 s’ha fet públic un informe amb 10 missatges urgents per a contribuir al full de ruta que marcarà aquesta cimera. L’investigador del CREAF Marcos Fernández, qui ha rebut amb la beca de l’European Research Council (ERC), és l’únic representant d’Espanya.

Com a centre d'Excel·lència Severo Ochoa, el CREAF és entitat amfitriona de les beques INPhINIT Incoming amb 'la Caixa', per cursar estudis de doctorat. Imatge: Fundació la Caixa.
Notícies
Adriana Clivillé

Nova convocatòria de 9 places de doctorat al CREAF: uneix-te al nostre equip mitjançant el programa de beques INPhINIT

Com a centre d’Excel·lència Severo Ochoa, el CREAF és entitat amfitriona de les beques INPhINIT Incoming amb ‘la Caixa’, i oferim fins a 9 projectes de recerca per fer estudis de doctorat, adreçats a científiques i científics en fase inicial de qualsevol nacionalitat. Apostem per donar suport al talent jove perquè formi part de la nostra investigació d’avantguarda, relacionada amb els reptes més crítics que encara la societat

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia