Search

Nou cicle de seminaris #cafèPrismàtic sobre biodiversitat i gestió

La plataforma de coneixement Prismàtic, iniciativa del Deptartament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural que coordina el CREAF, presenta tot el programa de seminaris virtuals d’una hora sobre les temàtiques més actuals de la gestió i planificació del patrimoni natural i la biodiversitat.

L’objectiu d’aquestes ponències és presentar quines eines ofereix l’evidència científica per mitigar diverses problemàtiques actuals sobre la gestió del territori. Així, de la mà de diverses entitats que col·laboren amb el Prismàtic, es parlarà de vàries temàtiques que, per una banda, explicaran la recerca que s’ha fet i, per altra banda, com s’ha gestionat en el propi territori. Enguany han tractat sobre la gestió d’espais marins protegits, la tórtora o la gestió de plagues i espècies invasores, però encarà queden molts altres temes d’actual importància!

Els #cafèPrismàtic aquesta vegada tindrà lloc un cop al mes, de 12 a 13h, fins el desembre (exceptuant juliol i agost), on després de la ponència de les persones convidades hi haurà una ronda de preguntes per aclarir dubtes i compartir experiències sobre el tema. La plataforma per seguir-los és via Zoom i cal inscripció prèvia, tot i que també es retransmet en directe al nostre canal de Youtube —on queden guardats.

Aquests seminaris són una oportunitat per enfortir l’agenda comuna entre la recerca a Catalunya i la seva gestió i planificació, un objectiu molt rellevant per a l’Estratègia del Patrimoni Natural i la Biodiversitat ÉSNATURA 2030. Us hi apunteu?

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Estany d'alta muntanya a Andorra. Imatge: Galdric Mossoll
Notícies
CREAF

Arrenca una expedició per cartografiar la biodiversitat invisible dels llacs pirinencs

La regió dels Pirineus està experimentant un índex d’escalfament superior a la mitjana mundial, fet que la converteix en un observatori crític per als impactes del canvi climàtic. Un equip científic ha iniciat esforços conjunts per cartografiar la biodiversitat dels microorganismes que viuen sota la superfície de 300 llacs diferents dels Pirineus.

Rosa canina. Autoria: Joanna_Boisse.
Notícies
Anna Ramon

Els boscos europeus perden orquídies, però guanyen roses 

Un estudi internacional liderat pel CREAF determina que la biodiversitat del sotabosc europeu s’ha mantingut estable en els darrers 40 anys, encara que hi ha hagut extincions i noves aportacions a escala local.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia