Search

El CREAF participa en la trobada virtual de geociències EGU2020

Donada la situació actual, l’Assamblea General sobre Geociències que havia de tenir lloc tota aquesta setmana a Viena ha passat a ser virtual. Es podrà seguir amb l’etiqueta #shareEGU20 i hi participen diversos investigadors i investigadores del CREAF.

www.egu.eu/
Foto: www.egu.eu/

La temàtica de l’assamblea girarà entorn la COVID-19 i com es podria minimitzar el seu impacte en la recerca i la col·laboració científica. Des d’avui, dia 4, fins el divendres 8 de maig es podran seguir diverses sessions dirigides a la comunitat científica, amb xats en viu per comunicar-se amb els autors i autores, simposis, debats, alguns petits cursos i, fins i tot, una competició de fotos de l’esdeveniment! També es podran conèixer dos artistes al voltant de la ciència amb #shareEGUart.

RESUM DE LES PARTICIPACIONS PER PART DEL CREAF

Dilluns 4 de maig 

Divendres 8 de maig 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

La recerca s'ha realitzat en fagedes i pinedes d'arreu d'Europa. Font: Galdric Mossoll
Notícies
Galdric Mossoll

Els arbres no només absorbeixen CO2, també netegen l’aire de compostos nitrogenats

Un nou estudi internacional demostra la funció crucial que tenen uns microorganismes presents a les fulles dels arbres de retirar compostos nitrogenats de l’aire. L’estudi demostra que els arbres no només són excel·lents absorbint diòxid de carboni, sinó que tenen un paper sorprenent en la retenció i transformació d’altres contaminants com els compostos nitrogenats. 

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia