El CREAF participa en la trobada virtual de geociències EGU2020

Donada la situació actual, l’Assamblea General sobre Geociències que havia de tenir lloc tota aquesta setmana a Viena ha passat a ser virtual. Es podrà seguir amb l’etiqueta #shareEGU20 i hi participen diversos investigadors i investigadores del CREAF.

www.egu.eu/
Foto: www.egu.eu/

La temàtica de l’assamblea girarà entorn la COVID-19 i com es podria minimitzar el seu impacte en la recerca i la col·laboració científica. Des d’avui, dia 4, fins el divendres 8 de maig es podran seguir diverses sessions dirigides a la comunitat científica, amb xats en viu per comunicar-se amb els autors i autores, simposis, debats, alguns petits cursos i, fins i tot, una competició de fotos de l’esdeveniment! També es podran conèixer dos artistes al voltant de la ciència amb #shareEGUart.

RESUM DE LES PARTICIPACIONS PER PART DEL CREAF

Dilluns 4 de maig 

Divendres 8 de maig 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Sa Foradada, Menorca (Font: Crispin Jones a Unsplash)
Notícies
Florencia Florido

Una Mediterrània unida per la ciència pot impulsar l’acció climàtica

El CREAF i la Unió pel Mediterrani promouen la diplomàcia científica per fer front als grans reptes regionals derivats de l’emergència climàtica. Per fer-ho, han organitzat plegades el workshop “Increasing awareness of science diplomacy in the Mediterranean” i n’han publicat un informe ja disponible en accés obert.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia