Vídeo: El magnetisme entre l’escola Peramàs i el CREAF

Imatge del vídeo. Crèdit: Magnet.
Imatge del vídeo. Crèdit: Magnet.

El programa d’inclusió escolar Magnet llança el vídeo de presentació de l’aliança entre el CREAF i l’escola Peramàs. “Busquem preguntes que siguin interessants alhora per a la recerca del CREAF i per als nens i nenes a l’aula”, explica la formadora del programa, la Genina Calafell.

Des de l’any passat, el CREAF s’ha implicat en una aliança Magnet amb l’escola Peramàs de Mataró amb l’objectiu d’assolir l’èxit educatiu i una composició social més equilibrada a les seves aules. La natura serà el fil conductor per aconseguir-ho. “És interessant introduir la metodologia científica, el saber fer del CREAF com a centre d’excel·lència, en el dia a dia de l’escola” explica la Genina Calafell,

Per il·lustrar aquesta col·laboració, recentment s’ha publicat un vídeo que recull a la perfecció els objectius de l’aliança, tal i com indica el director de l’escola Peramàs, Joan Llorens: “tenim molt clar que sense curiositat no hi ha aprenentatge“.

Podeu recuperar el vídeo o veure’l a continuació:

L’aliança Magnet entre el CREAF i l’escola Peramàs compta amb el suport de la Fundació Bofill, la Diputació de Barcelona, l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB i l’Ajuntament de Mataró.

Pel que fa a l’equip de persones del centre implicades, hi participen l’Anabel Sánchez i l’Eduard Pla (tots dos protagonistes del vídeo), José Luis Ordóñez, Pau Guzmán, Anna Ramon, Elena Fagín, Laura Blanquer, Andrea Vidal, Sara Marañón, Roberto Molowny i Diana Estop.

Articles relacionats

Coneixement
Sandra Saura Mas

L’efecte margarida i la natura estereotipada

Sempre hi ha fulles seques a la tardor? Tots els racons del planeta tenen quatre estacions? La margarida s’ha transformat en una flor universal? Avui

Notícies
Anna Ramon

Ets una enamorada de la natura i li segueixes la pista?

A Catalunya milers de persones es dediquen al seguiment de la natura. Persones que saben més d’espècies animals o vegetals que de personatges de Netflix, que coneixen més cants o

Notícies
Veronica Couto Antelo

Les escoles necessiten una “nova normalitat” més verda

Al llarg de la història, les pandèmies són un dels pocs exemples on la societat s’ha decidit per educar a l’aire lliure i la intenció en aquests casos sempre ha estat la de disminuir el contagi.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia