Search

Vídeos i presentacions de la Jornada “Què hem après dels grans incendis de 1994”

Diapositiva de la presentació de Vicent Altava.
Diapositiva de la presentació de Vicent Altava.

Ja podeu consultar les gravacions de les ponències de la XI Jornada CREAF-SCB-ICHN, celebrada l’11 de novembre d’enguany a la seu del IEC, amb el títol “Què hem après dels grans incendis del 1994”.

Diapositiva de la presentació de Vicent Altava.
Diapositiva de la presentació de Vicent Altava.

L’Institut d’Estudis Catalans (IEC) ha penjat en el seu canal de Youtube els vídeos de la jornada de commemoració dels 20 anys dels grans incendis de la Catalunya central, celebrada al mes de novembre. Els vídeos permeten seguir els continguts a les persones interessades que no van poder assistir-hi, perquè mostren les presentacions amb la veu en off dels ponents. Podeu veure aquesta llista de reproducció a continuació:

D’altra banda, el portal Ruralcat, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, ha penjat algunes d’aquestes mateixes presentacions en format PDF, per a qui se les vulgui descarregar. Properament s’espera rebre les que falten i també es posaran a disposició pública.

Paco Lloret – CREAF i UAB: Canvi global i règim d’incendis a Catalunya. (Ponència inaugural).

Vincent Altava – SMC: El Clima Mediterrani, el canvi climàtic i l’augment del perill d’incendi.

Jordi Riera – OTPMIF (Diputació de Barcelona): Quinze anys impulsant projectes de millora d’hàbitats afectats per pertorbacions i fomentant la gestió forestal per a la prevenció d’incendis.

Lluís Brotons – CTFC i CREAF: Imaginant el futur dels nostres boscos: generació d’escenaris de paisatge com a eina de planificació del risc d’incendi.

Anselm Rodrigo – CREAF i UAB: Fauna i foc: sobreviure al foc és només el principi.

Jordi Notó – periodista: Que el foc no tapi el bosc. Com comunicar notícies sobre incendis.

Lourdes Hernández – WWF España: Participación pública e implicación social en la prevención de incendios.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Estany d'alta muntanya a Andorra. Imatge: Galdric Mossoll
Notícies
CREAF

Arrenca una expedició per cartografiar la biodiversitat invisible dels llacs pirinencs

La regió dels Pirineus està experimentant un índex d’escalfament superior a la mitjana mundial, fet que la converteix en un observatori crític per als impactes del canvi climàtic. Un equip científic ha iniciat esforços conjunts per cartografiar la biodiversitat dels microorganismes que viuen sota la superfície de 300 llacs diferents dels Pirineus.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia