WaterInnEU organitza un esdeveniment sobre l’aplicació d’estàndards al sector de l’aigua

WaterInnEU project
WaterInnEU project

El proper 10 de febrer de 2016 el projecte europeu WaterInnEU coordinat pel CREAF organitzarà un esdeveniment en el marc de la 3ª EIP on Water Conference. L’acte es celebrarà a Leeuwarden (Països Baixos) a càrrec de Lluís Pesquer, tècnic del projecte.

WaterInnEU project
WaterInnEU project

Per tercer any consecutiu tindrà lloc la EIP Water Conference, enguany titulada “How is water innovation succeeding in Europe?”. Un dels meetings previs a la conferència, el 9 de febrer, serà a càrrec del tècnic Lluís Pesquer, com a representant del projecte europeu WaterInnEU que coordina el CREAF. En la xerrada, titulada “River Basin Standards Interoperability Pilot”, Pesquer parlarà de com millorar la gestió de les conques hidrogràfiques a nivell d’Europa aplicant estàndards geoespacials OGC en la comunitat de l’aigua. Els exemples que exposarà en el marc del projecte WaterInnEU són els pilots de la conca del riu Escalda i la conca del riu Marista, on hi realitzen proves d’interoperabilitat.

El congrés agruparà un gran nombre de professionals del sector de l’aigua i la innovació i serà un punt de sortida de moltes oportunitats tant a nivell d’Europa com del planeta. A més, permetrà desenvolupar noves polítiques en el sector de la innovació i l’aigua i a la vegada eliminar les barreres amb les que sovint es topa aquest sector.

L’EIP Water Conference fa una convocatòria pública per renovar el Grup Directiu per als propers tres anys. Un cop passada la primera fase, amb aquesta crida es volen involucrar altres membres interessats en formar part d’aquest grup, juntament amb els membres que ja participen des de la primera fase.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Efectes de la sequera i la falta d'aigua. Albolote, Granada. Font: Pilar Flores.
Notícies
Veronica Couto Antelo

La sequera i l’escassetat d’aigua, subjectes a debat públic

La ciència de l’aigua no és només ecologia i hidrologia, també inclou geografia, sociologia i filosofia. Aprofundim sobre la connexió entre sequeres, escassetat d’aigua i societat amb Pilar Paneque,
responsable de l’Observatori Ciutadà de la Sequera i Annalies Broekman i Anabel Sànchez, expertes en aigua del CREAF.

Un món sense aigua (Font: anònim, 2021)
Agenda
Florencia Florido

Una exposició de pintures mostra un món sense aigua des de la mirada dels més petits

Del 21 de setembre fins al 21 d’octubre l’Espai Nord de la Facultat de Biociències de la UAB acollirà l’exposició “Pinta’m un món sense aigua… per a que no es faci realitat”, una mostra de pintures fetes per nens i nenes que busca sensibilitzar la ciutadania sobre la protecció dels ecosistemes aquàtics.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia