Search

Ja podeu consultar la memòria anual 2019 del CREAF

Portada de la Memòria 2019
Portada de la Memòria 2019

Ja hem publicat la versió online de la memòria anual 2019 del CREAF. Aquest any hem publicat 233 articles SCI, el 88% dels quals ho han estat en revistes situades al primer quartil. 

Per fi tenim disponible la memòria anual d’activitats del centre corresponent a l’any anterior. Aquest document recull les fites, notícies, esdeveniments, activitats i publicacions que hem desenvolupat al CREAF durant el 2019. També permet veure l’evolució del centre respecte d’anys anteriors, pel que fa a projectes, personal, finançament i publicacions. Alguns dels elements més destacats són:

  • El 2019 hem publicat 233 articles científics SCI, sis articles menys que l’any anterior. El 88,3% d’aquests articles han estat publicats en revistes del primer quartil. En destaquen 5 publicats a la revista Nature Communications, un a Science i sis publicats a revistes amb un índex d’impacte SJR superior a sis.
  • El personal laboral del CREAF arriba a les 217 persones, 127 de les quals son personal investigador.
  • Durant l’any s’han mantingut 76 projectes actius, 18 dels quals han estat projectes amb finançament europeu.

Podeu descarregar-vos la Memòria Anual del CREAF 2019 en PDF (en anglès).

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Notícies
Anna Ramon

Joan Pino, director del CREAF, nou membre del CADS

El Govern ha nomenat avui, a proposta de la Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, quatre nous membres del Consell Assessor per al Desenvolupament

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia