Search

Acte de lliurament dels Premis ICREA Acadèmia 2014

Acte de lliurament dels premis als guardonats.
Acte de lliurament dels premis als guardonats.

El dimecres 1 de juliol, a les 19.30 h, l’auditori Pau Gil del recinte modernista de Sant Pau va acollir l’acte de lliurament dels Premis ICREA Acadèmia 2014, una convocatòria que ha distingit la trajectòria científica de deu investigadors de la Universitat de Barcelona en una edició que ha reconegut la tasca científica de trenta experts de tot l’àmbit català.

Acte de lliurament dels premis als guardonats.
Acte de lliurament dels premis als guardonats.

L’acte, al qual va assistir el rector, Dr. Dídac Ramírez, va estar presidit pel conseller d’Economia i Coneixement, Dr. Andreu Mas-Colell, el secretari d’Universitats i Recerca, Dr. Antoni Castellà, i el director de la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA), Dr. Jaume Bertranpetit. Els guardons ICREA Acadèmia, que enguany arriben a la setena edició, reconeixen la tasca de recerca del professorat que desenvolupa la seva feina en alguna universitat pública catalana i, alhora, contribueix a retenir el talent investigador dins del sistema universitari de Catalunya.

L’investigador del CREAF Jordi Martínez-Vilalta va ser un dels guardonats. Podeu veure l’ENTREVISTA a l’investigador feta en el seu moment.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

El recorregut vital de Maurizio Mencuccini (a la imatge, amb camisa blava) inclou períodes estables als Estats Units, Escòcia, Austràlia i Catalunya. D'esq. a dta., Rafael Oliveira (Campinas), Maurizio Mencucini, Lucy Rowland (Exeter), Patrick Meir (Canberra) al Caxiuana National Park, Brasil. Imatge: Maurizio Mencuccini.
Notícies
Adriana Clivillé

Maurizio Mencuccini, el científic nòmada

El gust per la itinerància constant li va despertar a Maurizio Mencucini un professor de la Universitat de Florència, que empenyia constantment els seus estudiants

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia