Search

El CREAF ha entrat al Grup de Suport Nacional de la Plataforma Tecnològica Forestal

Olga Roig (CREAF), Mariano Pérez (AIDIMA)
Olga Roig (CREAF), Mariano Pérez (AIDIMA)

El CREAF ha entrat oficialment al National Support Group (NSG) de la Forest Technological Platform com a representació del sector espanyol en tecnologies forestals.

Olga Roig (CREAF), Mariano Pérez (AIDIMA)
Olga Roig (CREAF), Mariano Pérez (AIDIMA) i Ainoha Pinilla (membre del secretariat de FTP).

La Responsable de projectes internacionals del CREAF Olga Roig serà a partir d’ara la responsable de l’oficina de comunicació del Grup de Suport Nacional de la Plataforma Tecnològica Forestal (FTP de les sigles en anglès). El grup va ser creat per promoure la recerca i la innovació en el sector forestal i posar en contacte les associacions, empreses i centres de recerca més importants a nivell espanyol que treballen en el sector forestal, a més de les autoritats competents espanyoles públiques.

El seu objectiu és definir les prioritats en recerca a nivell espanyol, així com les àrees en les que el suport públic és més crític. El Grup de Suport Nacional espanyol serà dirigit i presidit per Mariano Pérez, Director del centre AIDIMA, una entitat sense ànim de lucre líder en el sector de la fusta a nivell espanyol amb més de 400 membres a tot l’Estat.

La Plataforma Tecnològica Forestal va ser fundada el 2005 i és una de les 30 plataformes establertes com a iniciativa dirigida per la indústria amb el suport de la Unió Europea. Aquestes noves incorporacions posicionen el CREAF i AIDIMA en el sector forestal a nivell europeu.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

La presentació de l'Informe de Síntesi de l'IPCC ha afavorit la convocatòria de diverses rodes de premsa internacionals per aportar als periodistes la visió científica del document i valorar les conseqüències per als governs de tot el món. Foto: Jonathan Ford, Unsplash.
Notícies
Adriana Clivillé

Jofre Carnicer, portaveu d’una roda de premsa internacional per contextualitzar l’Informe de Síntesi de l’IPCC 2023 sobre canvi climàtic

Pocs dies abans que l’IPCC presentés l’Informe de Síntesi de la 6a avaluació del canvi climàtic, s’han convocat rodes de premsa d’abast internacional per aportar context i contestar preguntes dels periodistes sobre la sèrie d’informes científics i com afecten a l’acció dels governs de tot el món.

Com a centre d'Excel·lència Severo Ochoa, el CREAF és entitat amfitriona de les beques INPhINIT Incoming amb 'la Caixa', per cursar estudis de doctorat. Imatge: Fundació la Caixa.
Notícies
Adriana Clivillé

Nova convocatòria de 9 places de doctorat al CREAF: uneix-te al nostre equip mitjançant el programa de beques INPhINIT

Com a centre d’Excel·lència Severo Ochoa, el CREAF és entitat amfitriona de les beques INPhINIT Incoming amb ‘la Caixa’, i oferim fins a 9 projectes de recerca per fer estudis de doctorat, adreçats a científiques i científics en fase inicial de qualsevol nacionalitat. Apostem per donar suport al talent jove perquè formi part de la nostra investigació d’avantguarda, relacionada amb els reptes més crítics que encara la societat

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia