Jornades de debat i intercanvi del projecte MENFRI a Tunísia

La trobada del projecte MENFRI, a Tunísia. Font: MENFRI
La trobada del projecte MENFRI, a Tunísia. Font: MENFRI

La 2a Setmana d’Innovació i Desenvolupament dels Boscos Mediterranis va tenir lloc del passat 12 al 14 de maig a Tunísia. Aquestes van ser unes jornades organitzades dins el marc del projecte MENFRI, coordinat pel CREAF, amb l’objectiu de reunir els diferents actors relacionats amb els boscos —polítics, empresaris, propietaris, investigadors, ONGs, i gent que en viu directament.

La trobada del projecte MENFRI, a Tunísia. Font: MENFRI
La trobada del projecte MENFRI, a Tunísia. Font: MENFRI

Passar de les paraules a les accions per poder trobar i aplicar idees innovadores en el sector forestal. Aquesta és la conclusió a la que s’arribà i l’objectiu final del projecte MENFRI, que pretén implicar els principals actors relacionats amb el bosc mediterrani en trobar solucions sostenibles i econòmicament viables per les comunitats que viuen d’aquest bosc.

L’investigador del CREAF i del coordinador de MENFRI, l’Enrique Doblas Miranda, destacava que l’única manera de fer front a la degradació dels boscos mediterranis és “detectant tots els interessos i amenaces a les que els boscos s’enfronten, i afrontant-les des d’un punt de vista comú”.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Coneixement
Veronica Couto Antelo

Quins tipus de gestió forestal existeixen? 

Sovint tendeix a associar-se la gestió forestal únicament amb l’extracció de fusta dels boscos o la configuració de tallafocs per evitar els incendis, però alerta!

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia